SHEERAN I STOCKHOLM: Nina og datteren Kaja vant tur til Stockholm for å se Ed Sheeran!
SHEERAN I STOCKHOLM: Nina og datteren Kaja vant tur til Stockholm for å se Ed Sheeran! Foto: Flickr.com/P5 Hits
0:00 | 1:47
De siste ukene har vi hatt en konkurranse gående på P5 Hits der du kunne vinne billetter til Ed Sheerans konsert i Stocholm 14. juli - med fly og hotell inkludert.

Alt du måtte gjøre for å delta var å fortelle oss hvem du ville reise med og hvorfor, og i dag trakk vi ut Nina som vinner av konkurransen.

I påmeldingsteksten skrev Nina at hun gjerne ville dette siden både hun og datteren Kaja er Sheeran-fans og lenge har snakket om å hvor gøy det hadde vært å dra på en av konsertene hans. 


Men Nina og Kaja rakk ikke få tak i billetter før det ble utsolgt, så da fikk vi gleden av å gi mor og datter to billetter og forhåpentligvis en uforglemmelig tur til Stockholm i juli.

Vil du høre hvordan det hørtes ut da Andreas og Elisabeth ringte Nina med den gode nyheten? Sjekk ut klippet øverst i saken!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler