Foto: NTB scanpix
I dag kan Palmesus avsløre at de slipper 3 norske RÅ artister til bystranda i sommer 5 - 6 juli! Vi gleder oss til å se blant annet:

...Unge Ferrari 


Unge Ferrari føyer seg inn i rekken over norske stjerner som har preget Main Stage på Palmesus gjennom årenes løp. Med sitt rykende ferske album, «Midt i mellom magisk og manisk», viser Hamars storesønn nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

Unge Ferrari ønsker å skape en opplevelse som går utenfor en vanlig konsert for å treffe flere sanser og skape magiske øyeblikk:«Jeg har aldri jobbet med et vanskeligere prosjekt enn dette, men jeg har heller aldri vært så stolt av noe i hele mitt liv som jeg er av dette albumet.

 Jeg gleder meg vilt til å fremføre disse sangene live på Palmesus,» sier Haugen. Med en katalog som består av flere megahits som bl.a. «Nostalgi 3Millioner»,«Vanilje», «Lianer», «Ashanti», «Jeg er lei meg», «Jeg bruker ikke kondom» og«BFF», skorter det ikke akkurat på velkjent materiale.

Til sammen er Unge Ferrari blitt streamet mangfoldige millioner ganger, og suksessen har tiltatt i styrke med singelsuksessene fra siste skive som «Balkong» og «Vi Kanke Være Venner». 


...Ruben


En annen vordende superstjerne, er 24-år gamle Ruben fra Harstad. Med sin cinematiske dybde dekker den norske artisten, produsenten og låtskriveren hvaenn slags følelser du forholder deg til på et daglig basis.

Med over 60 millioner streams og nominasjoner som «Årets nykommer» og «Årets låt» med «Walls» på Spellemann 2018, kan man trygt si at Ruben har hatt en pangstart på sin artistkarriere. 

Nevnte «Walls» lå på den norske topp 100-listen i over ett år, og allerede ligger verden for harstadværingens føtter med et stadig økende internasjonalt publikum og flere singler på vei. Vi kan nærmest love allsang i det Ruben trer utpå scenen nede i vannkanten på Palmesus! 

... og Amanda Tenfjord!


Sist ut i dag var den sunnmørske popprinsessen Amanda Tenfjord, som i en alder av 22 har gjort seg bemerket som en utrolig talentfull og karismatisk artist med sin vakre stemme og særegne låtteft. 

Hun har spilt strålende konserter og vist seg frem på blant annet by:Larm, TrondheimCalling og Klubbøya, samt mottatt Forbildeprisen (2017). Amanda Tenfjord er også streameti hopetall og tiltrukket seg oppmerksomhet fra nasjonal og utenlandsk musikkbransje. 

Selveste NME skrev: “There’s a promising power inside her which is definitely worth keeping an eye on in the year ahead”. Til nå har Amanda Tenfjord sluppet tre singler via plateselskapet Propeller Recordings - «First Impression», «No Thanks» og «Let Me Think», samtlige listet på riksdekkende radio og flittig spilt her til lands. Singlene har også fått fortjent spilletid på BBC Radio 1´s Best New Pop, sammen med spins hos Huw Stephens, Annie Mac og Phil Taggart. 

Fra før av er Tiësto, The Chainsmokers, Marshmello, Macklemore, Alan Walker og Highasakite bekreftet.  Palmesus er Skandinavias største strandfest og hvert år samles nesten 40 000 festglade mennesker på Bystranda midt i Kristiansand sentrum for å nyte sol, sommer og en helt enestående fest!

Følg med på NRJ fremover for å vinne dine billetter <3Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler