BIEBER: Vi er sjukt stolte av presentere Justin Bieber i Telenor Arena neste år.
BIEBER: Vi er sjukt stolte av presentere Justin Bieber i Telenor Arena neste år.
NRJ og Atomic presenterer: JUSTIN BIEBER!

Justin Bieber står på scenen i Telenor Arena 23. september 2016!

Purpose World Tour
Med et album på førsteplass i over 100 land, samtidig som han er på listene med flere singler på en gang, kommer han nå til Norge etter en større turné i USA og Canada. Superstjernen Justin Bieber har endelig datoene klare for sin verdensturné, og den 23. september kommer han til Telenor Arena med sin Purpose World Tour.

Fansen vil endelig igjen få oppleve Bieber’s fantastiske live show, og høre alle de nye sangene, sammen med alle de store klassikerne fra tidligere. Denne turnéen besøker over 30 byer i Europa, inkludert England, Frankrike, Tyskland, Spania og selvfølgelig Norge.

Hypen runde den nye musikken til Bieber har nådd nye høyder, og det er ikke ofte en artist treffer så mange med musikken sin. Albumet knuser tidligere rekorder så mange steder at det nesten ikke er vits i å ramse de opp, men han har nylig hatt hele 17 sanger på Billboard Hot 100 samtidig, og albumet streamet utrolige 200 millioner bare den førsten uken.

Billettene legges i salg på torsdag 17. desember klokken 09:00 på Billettservice.

NRJ deler ut MANGE billetter til konserten!
Vi deler ut billetter til Justin Bieber-konserten hver eneste dag! Sjekk alt om hvordan du vinner her.

NRJ er den offisielle Justin Bieber-radioen.

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler