Foto: Reuters
10. november går den 20. utgaven av NRJ Music Awards av stabelen i Cannes i Frankrike. I tillegg skal prisene "årets norske artist/gruppe" og "årets norske låt" deles ut i Oslo 26. oktober.

Hver dag denne uka slipper vi nye nominasjoner og på fredag starter avstemningen.

Om du hjelper dine favorittartister med en stemme, kan du vinne billetter til både NRJ Music Awards Norge og en tur for to til utdelingen i Cannes!Årets internasjonale band/gruppe
Det er nesten umulig å spå utfallet av denne med så mange sterke kandidater. Blir det en gammel traver eller to ferskinger i gamet som når til topps? Her er de nominerte:

David Guetta
Foto: AP

David Guetta og Sia
Du får garantert en hit når disse to teamer opp! Med suksessen til "Titanium", "She Wolf" og "Bang My Head" i minnet, kom det ikke som noen overraskelse at "Flames" ble en svær hit. Til sammen har de hentet inn åtte NRJ Music Awards så langt. Får de nummer ni sammen?

Calvin Harris
Foto: AP

Calvin Harris & Dua Lipa
Hver sommer de siste årene har Calvin Harris levert solide sommerhits, men hverken "Summer", "How Deep Is Your Love" eller "Slide" kan måle seg med Dua Lipa-samarbeidet. Dette er forøvrig Dua Lipas andre nominasjon til NRJ Music Awards så langt i år.

Imagine Dragons
Foto: Reuters

Imagine Dragons
Norgesvenner deluxe! Disse gutta har alltid hatt et ekstra stort hjerte til Norge, vårt lille land var tross alt deres første møte med verden. Etter fjorårets Thunder, har 2018 bydd på litt mer agressive toner i form av "Natural" og "Whatever It Takes". Men har de det som kreves for å vinne?

Nicky Jam & J Balvin
Foto: AP

Nicky Jam & J Balvin
Duoen fra Puerto Rico og Columbia har blitt tungvektere i latinmusikken. Etter å ha toppa listene i Sør-Amerika, spredte låta "X" seg videre til Europa. Helt ærlig har vi ikke peiling på hva de synger om, men det låter fett - og da spiller det ingen rolle.

Maroon 5
Foto: AFP

Maroon 5
Nylig solgte denne gjengen en haug med instrumenter for å freshe opp utstyrsparken sin. Det er en god idé når om man skal fortsette å levere hits etter 24 år, og det er ingen tvil om at de har lykkes med det også i år med superhiten "Girls Like You"!

Muse
Foto: AFP

Muse
Etter gjennombruddet på det sene 90-tallet, har denne gjengen i årene etter kommet med drypp av store rockelåter. I 2018 har de sluppet singlene "Dig Down", "Thought Contagion" og "Something Human" fra album nummer åtte som slippes senere i høst.

Flere kanaler