Kaffe kan hjelpe mot ereksjonssvikt
Kaffe kan hjelpe mot ereksjonssvikt
Det er forskere ved universitetet i Texas (UTHealth) som har funnet de oppsiktsvekkende resultatene. Studien viser at menn som drikker 2-3 kopper kaffe pr dag har 42 prosent mindre sjanse for å oppleve sviktende ereksjon enn menn som ikke drikker kaffe.

Bedre blodsirkulasjon
Forskerne som har gjennomført studien konkluderer med at koffein har en avslappende effekt på arterier og muskulatur i penis, og at dette fører til bedre blodgjennomstrømning. Undersøkelsen omfatter 3.724 menn i alderen 20+, og er publisert i forskningstidsskriftet PLOS ONE.

Hjelper ikke diabetikere
Overvekt og høyt blodtrykk innebærer risiko for impotens. Analysen viser at begge disse gruppene har en positiv effekt av inntak av koffein. Dr David Lopez, som har ledet studien, understreker imidlertid at diabetikere ikke er omfattet av de positive resultatene.

LES OGSÅ: Sex-kaffe gir økt lyst

Helsebringende effekter
Tidligere studier har vist at kaffe kan forebygge hjertesykdommer, gallestein, Alzheimer og til og med flere kreftformer.

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler