UTAKK ER VERDENS LØNN: Personalet hos West Midlands Ambulance ble oppgitt da de fant lappen.
UTAKK ER VERDENS LØNN: Personalet hos West Midlands Ambulance ble oppgitt da de fant lappen. Foto: West Midlands Ambulance (WMAS)/Twitter
Ambulansearbeidere i Birmingham i England rykket nylig ut for å forsøke å redde livet til en 42 år gammel pasient som var kritisk dårlig.

Da de kom tilbake til ambulansen, hadde noen lagt en lapp på vindusruten. Ikke for å takke for innsatsen, men for å klage på parkeringen.

«Dere redder kanskje liv, men ikke parkér så idiotisk at dere blokkerer utkjørselen min», sto det skrevet.

Saken fortsetter under bildet
amb
«IDIOTISK»: Budskapet fra naboen var ikke til å misforstå. Foto: Twitter


Ambulansepersonellet delte bildet på Twitter litt senere.

«Noen ganger vet man bare ikke hva man skal si. Denne lappen ble lagt på ambulansen i dag. På det tidspunktet hjalp ambulansearbeiderne en mann som var ekstremt dårlig etter å ha kastet opp blod. De kjørte ham til sykehus i blålys, og tilstanden er kritisk. #pasientenekommerførst», skriver West Midlands Ambulance, WMAS.

Saken fortsetter under innlegget

Får støtte
Innlegget har i skrivende stund blitt likt og delt nesten 20.000 ganger, og mange er opprørt over episoden.

«Dessverre finnes det en mengde egoistiske mennesker her på jorden, som er mer opptatt av sin egen utkjørsel enn andres liv», skriver en Twitter-bruker.

«Jeg blir helt målløs», skriver en annen.

All støtten førte til at WMAS litt senere skrev en ny Twitter-melding.

«Takk for all responsen vi har fått på denne saken. Vi kan fortsatt ikke tro at det skjedde, og det ser det ikke ut til at dere gjør heller», står det i den nye meldingen.


Pasienten døde
Ambulansen skal ha stått parkert på det aktuelle stedet i om lag 30 minutter.

– Personalet var ikke der lenge når man tenker på hvor dårlig pasientens tilstand var. Vi prøver alltid å parkere hensiktsmessig, men noen ganger er ikke dette mulig, sier talsmann for ambulansetjenesten, Sam Grimson, til Independent.

Den aktuelle pasienten døde senere på sykehuset.


Flere kanaler