HYLLES: Annicas svar til de tidligere klassekameratene er likt mer enn 43.000 ganger.
HYLLES: Annicas svar til de tidligere klassekameratene er likt mer enn 43.000 ganger. Foto: Facebook/«Friends»
Svenske Annica (36) opplevde å bli mobbet da hun gikk på ungdomsskolen. Nå ønsker den gamle klassen at hun skal komme på gjenforeningsfest, 20 år etter.

Antimobbe-organisasjonen «Friends» har publisert svaret hennes på sine Facebook-sider, skriver Aftonbladet.

«Kjære klasse 9C. Takk for invitasjonen til 20-årsjubileet. Tenk at det er så lenge siden vi sluttet på ungdomsskolen. Noen ganger føles det som om det var i går. Så bra at dere kan se tilbake på disse årene med så gode minner. For meg var det den mørkeste perioden i livet mitt.»

I innlegget, som i skrivende stund er likt mer enn 43.000 ganger på få dager, skriver Annica at hun byttet klasse da hun gikk i åttende.

«Det var for å slippe den plutselige stillheten som kunne legge seg da jeg gikk forbi i korridoren, den hånlige latteren bak ryggen min og de kjølige blikkene i klasserommet. Det noen av dere i klassen gjorde, kalles nemlig for mobbing.»


- Håper barna deres slipper dette
Hun forteller at hun 20 år etter fortsatt sliter med det som skjedde på ungdomsskolen, skriver TV2, som først omtalte saken i Norge.

«Men dere er sikkert bra mennesker i dag. Kanskje noen av dere har barn. I så fall håper jeg at de slipper å våkne med en stor klump i magen hver morgen de skal på skolen. For det fortjener faktisk ingen».

Hun avslutter innlegget med å informere om at hun istedenfor å bruke 2.000 kroner på en gjenforeningstur til Stockholm, har donert det samme beløpet til organisasjonen «Friends».

– Det var litt skummelt å skrive dette, fordi jeg ikke visste hvordan reaksjonene skulle bli, men samtidig føles det bra å gi dem et litt annet bilde av disse årene. Det kjentes som det eneste rette å gjøre, forteller Annica til Aftonbladet.

LES OGSÅ: Sykepleierens groteske kaker sjokkerer og imponererFlere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler