OPPRØRT: Cathrine har ingen planer om å snakke med kunden hvis han dukker opp i butikken igjen.
OPPRØRT: Cathrine har ingen planer om å snakke med kunden hvis han dukker opp i butikken igjen. Foto: Privat/Aftonbladet
Cathrine, som ikke ønsker å oppgi etternavnet sitt, er sjokkert over et brev hun nylig fikk fra en kunde i elektronikkbutikken hun jobber i i Stockholm.

Noen dager tidligere hadde hun hjulpet kunden med å finne og bære ut diverse kabler fra butikken i nesten halvannen time.

– Jeg var hyggelig og imøtekommende, som vi er med kunder, og hjalp ham ut med sakene, forteller Cathrine til Aftonbladet, som først omtalte saken.

Hun fikk, noe overraskende, to godteriesker av mannen da de var ferdige.

Skulle fortelle en hemmelighet
Dette var imidlertid ingenting mot det som dukket opp noen dager senere.

Mannen troppet opp i butikken igjen rett før lunsj,  vinket henne til side og sa at han «måtte fortelle henne en hemmelighet».

Deretter gav han henne et brev, med streng beskjed om at hun ikke måtte åpne det før hun var hjemme og alene. Han ga også beskjed gjentatte ganger om at innholdet i brevet skulle bli mellom dem.


Deler fantasier
Denne oppfordringen fulgte imidlertid ikke Cathrine. Hun gikk rett bort til de andre kollegene og ba dem åpne og lese brevet.

– Det var fordi jeg hadde en dårlig magefølelse, forteller hun.

I brevet har kunden brettet ut sine innerste fantasier.

«Du syns nok at det jeg skriver er helt tullete, hehe...men jeg må. Du må love å holde dette mellom oss, det er ikke så lett å fortelle om sine fantasier til noen.

Jeg erkjenner det: jeg er rumpefiksert! Og jeg må si at du har en utrolig sexy, stor, fyldig rumpe. Det ville vært fantastisk å kunne kysse og massere de herlige skinkene dine», står det i brevet.

– Jeg brøt sammen, det var ikke gøy i det hele tatt. Det er ikke ok å gjøre sånt, jeg følte meg krenket. Jeg vil ikke bli sett på som et sexobjekt når jeg jobber, forteller Cathrine til Aftonbladet.

Saken fortsetter under bildet
cathrine
«SEXY RUMPE»: Det håndskrevne brevet var ikke til å misforstå. Foto: Privat

Nekter å møte ham igjen
I etterkant av hendelsen har hun vurdert å politianmelde det hele, men ettersom hun ikke vet hvem mannen er, har hun foreløpig latt det være.

– Sjefene og kollegene mine har støttet meg veldig bra, forteller Cathrine til P4.

Nå håper hun at hennes måte å takle brevet på, kan vise andre jenter at de ikke behøver å finne seg i sånt.

Butikkmedarbeideren har bare vært på jobb én dag etter at hun fikk brevet, ettersom barna hennes har vært syke. Skulle han dukke opp igjen, har hun planen klar.

– Hvis han kommer tilbake, blir han henvist til kollegene mine. Jeg vil ikke personlig møte denne kunden igjen, sier Cathrine til P4.


Flere saker

Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa Stadig flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa. Fredag 13.12 2019
Flere kanaler