FANT BILDENE: De ansatte i Frelsesarmeen-butikken i Ohio varslet umiddelbart politiet etter sjokkfunnet.
FANT BILDENE: De ansatte i Frelsesarmeen-butikken i Ohio varslet umiddelbart politiet etter sjokkfunnet. Foto: Shutterstock
De ansatte ved en Frelsesarmeen-butikk i Colombus i Ohio fikk seg litt av et sjokk da de åpnet posen med brukte klær, som en mann hadde levert inn.

Det var nemlig ikke bare klær i posen, men 32 bilder av overgrep mot et lite barn.

Bildene var tatt med et polaroidkamera, og noen av dem viste en naken jente, mens andre viste bilder av en mann som begikk overgrep mot jenta, skriver Colombus Dispatch.

Politiet ble varslet, og fordi det også lå kvitteringer og brev i posen, klarte de å identifisere mannen til å være Gary Sovie (49).

Saken fortsetter under bildet
gary
DØMT: Gary Sovie må i fengsel, etter å ha innrømmet overgrep. Foto: Politiet


Jenta var under 2 år
Sovie innrømmet ugjerningen da han ble pågrepet, og skal ha uttalt til politibetjentene at han var en «veldig syk person».

I retten kom det fram at jenta var mellom 16 og 18 måneder da misbruket fant sted på slutten av 90-tallet. Hun er nå i slutten av tenårene, og var ikke selv til stede under rettssaken.

Dommer Julie M. Lynch dømte Sovie til 17 års fengsel, skriver Mirror.

- Advokatene advarte meg om at denne saken ville gjøre meg syk, og de hadde rett, sa Lynch i retten.

Hun fortsatte med å dømme Sovie, som erklærte seg skyldig, til å betale rundt 250.000 kroner i bo, i tillegg til saksomkostninger. Han blir også ført opp i et register over sexforbrytere i landet.

LES OGSÅ: Sønnen var forsvunnet i ti år - moren skjulte den grusomme sannheten

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler