BEDRE: Gunhild Stordalen er bedre etter sommerens tøffe, men vellykkede behandling.
BEDRE: Gunhild Stordalen er bedre etter sommerens tøffe, men vellykkede behandling. Foto: NTB scanpix
Dette er andre gangen Gunhild Stordalen har gått gjennom en stamcelletransplantasjon, og så langt ser det bra ut.

– Kroppen har fått mye juling med cellegift og immundempende medisiner, men jeg har kommet meg gjennom den tekniske delen av behandlingen, hvor stamcellene er plassert tilbake i beinmargen. Nå er jeg inne i en rehabiliteringsperiode, som foreløpig har gått bra, fortalte Gunhild Stordalen til VG.

Men ettersom hun hadde et tilbakefall i fjor, i etterkant av den samme behandlingen, vil hun ikke ta gledene på forskudd.  

– Petter og jeg er blitt vant til å leve med usikkerhet. Vi er glade for hver dag vi får, men krysser fingrene for at effekten skal vedvare denne gangen, sier hun til avisen.

Og at paret nyter hverandre og tiden sammen er det ingen tvil om. I sommer har de vært på ferie i Italia og Gunhild har delt noen av øyeblikkene fra turen på Instagram.

Saken fortsetter under bildeneTidligere i sommer var Gunhild Stordalen en av mange profilerte personer som bidro til en episode av Sveriges mest populære radioprogram, «Sommar i P1». Alle personene som bidrar forteller om seg selv og sitt eget liv i en time og lyttertallene viser at Stordalen sitt program var det aller mest populære, skriver VG. 


Flere kanaler