Foto: Scanpix

- Politisk sett er disse menneskene mine venner.

Det sier tidligere partiformann, og nå eldregeneral i Fremskrittspartiet, Carl I. Hagen.

 

Får støtte av Carl I. Hagen
Debatten har pågått etter at forfatteren av boka Frp-koden, Magnus Marsdal, sa at mange intellektuelle kjendiser bare skaffer FrP flere velgere når de uttaler seg negativt om partiet .

 

- Det er ingenting galt i å kritisere FrP, snarere tvert imot. Men når man er nedlatende overfor partiets velgere, viser man folkeforakt, og da blir du Frps nyttige idiot. Det er i slekt med hatet for svensktopp, camping og Grandiosa, sa Marsdal til VG etter bokslippet.

 

Når får forfatteren altså støtte fra Hagen selv.

 

- De går vårt ærend

- Det er klart at det er riktig at hver gang noen snakker foraktelig om " grilldressfolket" og folk som reiser på " Harry-handletur" i Sverge, og uttaler seg ovenifra og ned om vanlige mennesker, så går de jo vårt ærend, sier Carl I. Hagen til P4.

 

- De bekrefter jo alt det vi sier om eliten, som ser ned på folket, formynderpolitikerne i SV, KrF og Ap som skal bestemme over folk, mens vi mener at folk skal få bestemme selv.

 

Takker Lillevolden

Hagen retter spesielt en stor takk til sjefsblitzer Stein Lillevolden.

- Stein Lillevolden i Blitz har vært en av mine største nyttige idioter i årevis han. Når jeg kan vise til denne bælmen av flaskekastende blitzere som ikke respekterer ytringsfriheten, så får jeg bare mer oppslutning fra tilhørerne som har kommet for å lytte til det politiske foredraget, humrer Carl I. Hagen.

Flere kanaler