SKURK? Rune Johan Alexandersen (22) vekker oppsikt med sin spesielle bil.
SKURK? Rune Johan Alexandersen (22) vekker oppsikt med sin spesielle bil. Foto: Privat
Rune Johan Alexandersen (22) fra Brønnøysund har en bil som er litt utenom det vanlige. 

Han har skrevet «SKURK» over hele siden på volvoen sin, noe som gjør at han får masse oppmerksomhet - både fra andre bilister og fra politiet.

- Jeg har kjørt med skurke-logoen i ett år nå, det er bare morsomt. UP synes tydeligvis også det, for jeg har blitt stoppet flere ganger på grunn av det, forteller Alexandersen til Avisa Nordland, som først omtalte saken.

Han forteller om mange blikk i trafikken, men hevder at han egentlig har alt på stell.


- Mye humor
Alexandersen ble sist stoppet da UP hadde storkontroller over hele landet i forrige uke. Da tok UP selv et bilde av den originale bilen - og la dette ut på egen Facebook-side med følgende kommentar:

«Spesielt bilde fra Fauske-området!»

- Patruljen stoppet opp og snakket med sjåføren. De synes det var et komisk påfunn, og tok derfor bilde av bilen og la det ut på Facebook-siden vår, sier UP-sjef i Nord-Norge Geir Marthinsen til avisen.

Han presiserer at det ikke var noen skurk i bilen, bare én med mye humor. Alexandersen har nå fått utdelt et alkometer av UP.

- Det skal jeg bruke, men det er litt skuffende at alkometre alltid blir rettet mot meg. Jeg er nok egentlig ikke drømmesjåføren til UP, sier han med et smil.
Flere saker

Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler