TV2: Kanalen krever mange millioner mer enn det de tidligere har gjort.
TV2: Kanalen krever mange millioner mer enn det de tidligere har gjort. Foto: NTB scanpix
Den 1. januar 2018 går den gjeldene kontrakten for RiksTV og TV 2 ut. TV2.no skriver på sine nettsider at det kan oppstå en situasjon hvor alle TV 2s kanaler vil bli utilgjengelige for RiksTVs kunder natt til mandag.

Kampanje.com melder at temperaturen mellom TV 2 og Riks TV stiger når det bare er timer igjen av den stående kontrakten. Det skal dreie seg om store summer. Ifølge Kampanje har TV 2 krevd flere titalls millioner kroner årlig for at Riks TV skal kunne fortsette å tilby TV 2-kanalene til sine kunder. Som er mer enn det RiksTV har betalt de siste årene. 

TV 2s kommunikasjonsdirektør Sarah Willand har sagt i en kommentar til Kampanje at det fortsatt er dialog mellom TV2 og RiksTV, og at de fortsatt har kontakt og håper på en løsning. 

Det kan virke som temperaturen mellom partene stiger fordi i TV 2s utspill nevner de også at de fortsatt er tilgjengelige hos RiksTVs konkurrenter, som Get, Canal Digital, Viasat, Altibox og NextGenTel. Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler