FIKK IKKE KJØRE: Patricia Grønsund (25) ble kastet av karusellen, angivelig fordi hun var for tjukk.
FIKK IKKE KJØRE: Patricia Grønsund (25) ble kastet av karusellen, angivelig fordi hun var for tjukk. Foto: Privat
Patricia Grønberg (25) gledet seg til å besøke tivoliet i Lillestrøm sammen med sine to yngre søskenbarn på 17. mai. 

Hun har mange ganger de siste årene måttet tåle å høre at folk bemerker vekten hennes, men lot ikke dette stoppe henne.

Flere begynte å le
25-åringen bestemte seg for å ta karusellen «Extreme Fly», og satte seg i ett av setene. Hun tok ned sikkerhetsbøylen og hørte at det klikket, men da én av tivoliets ansatte skulle kontrollere at alle satt fastspent, tok saken plutselig en uventet vending.

«Så ser han på meg og ler, og ber meg gå av fordi jeg rett og slett var for feit. Da begynte selvfølgelig flere å le», skriver Grønberg på bloggen sin.

Hun forteller at hun hadde gråten i halsen da hun gikk av, og at hun aldri har følt seg så flau noensinne.

– Det var en ekstremt ubehagelig situasjon, og jeg gråt hele kvelden og den påfølgende natta. Hendelsen preger meg veldig, sier Patricia til Romerikes Blad, som først omtalte saken.


- Opptatt av sikkerheten
Overfor P4 ønsker hun å presisere at det var oppførselen til den ansatte på tivoliet som hun først og fremst reagerer på.

- Jeg skjønner at det er sikkerhetsmessige årsaker til at jeg ikke får være med. Det er måten det sies på som er problemet, forteller Patricia Grønberg til P4.

Selskapet som eier tivoliet, Axels Tivoli, kommenterer ikke den konkrete situasjonen, men sier de er opptatt av sikkerheten.

–  Er man for høy eller for stor, så kan man ikke kjøre karusellen. Jeg kjenner ikke til akkurat denne situasjonen, men jeg er sikker på at kontrolløren gjorde dette for hennes egen sikkerhet. På 17. mai var det så mye folk at kontrolløren neppe hadde tid til noe annet enn å smile. Når køen sikkert var 100 meter lang, var det nok ikke tid til å forklare henne hvorfor hun ikke fikk være med, sier Mikael Andreasson til Romerikes Blad.
patricia
BLOGGER: 25-åringen tar et oppgjør på bloggen sin med de som kommer med stygge bemerkninger om utseendet hennes. Foto: PrivatFlere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler