FAST FOOD: Donald Trump serverte blant annet Quarter Pounder (innringet) fra McDonald's til fotballaget han hadde på besøk.
FAST FOOD: Donald Trump serverte blant annet Quarter Pounder (innringet) fra McDonald's til fotballaget han hadde på besøk. Foto: Reuters
President Donald Trump måtte ty til fast food da han mandag kveld inviterte til mottakelse i Det hvite hus.

Årsaken var at en stor del av cateringstaben hans var permittert som følge av den pågående nedstegningen av statsapparatet i USA.

Dermed fikk fotballaget fra Clemson University, som nylig vant den prestisjefulle college-cupen, en buffet som presidenten selv hadde plukket ut, skriver The Guardian.

– Det er mat fra Wendy's, Burger King og McDonald's. Vi har Big Mac og Quarter Pounder, vi har alt jeg liker, alt dere liker. Suveren amerikansk mat - vi kunne ikke fått bedre mat enn dette, sa Trump, til latter fra de fremmøtte. 

Saken fortsetter under innleggene

Trump skal ha bestilt minst 300 hamburgere til de velbygde idrettsmennene, men - som journalist Timothy Burke påpeker på Twitter - er det ikke sikkert at menyen falt i smak hos alle i klubben.

«Clemson-laget har en «sjefskokk» med fokus på kosthold. Vedkommendes jobb er å sørge for at spillerne ikke spiser noe av maten de ble servert av Donald Trump i Det hvite hus i kveld», skriver Burke.


Flere kanaler