Kommer det nytt album fra Foo Fighters i 2017?
Kommer det nytt album fra Foo Fighters i 2017?
Foo Fighters har hatt lang pause etter et knallhardt år i 2015 hvor vokalist Dave Grohl brakk benet. Flere konserter ble avlyst før bandet klarte å fullføre turneen med Grohl sittende på den etterhvert mye omtalte stolen.

Dave Grohl, Foo Fighters
Foo Fighters-vokalist Dave Grohl fullførte den forrige turneen sittende i en spesialdesignet stol etter å brukket benet. Foto: AP

Stolen ble spesialdesignet for Grohl og gikk senere i arv til Guns ´N Roses-vokalist Axl Rose som var uheldig å pådra seg samme skade i starten av deres comebackturne.

Kun en amerikansk festival
Nå virker det som både Dave Grohl og resten av bandet har ladet bateriene og er klare for nye konserter og muligens også et nytt album. Det er en av festivalpromotørene som har booket Foo Fighters som hevder å vite at bandet jobber med nytt materialet.

Dave Graham er administrerende direktør i Latitude 38, selskapet som blant annet arrangerer BottleRock-festivalen. De har booket bandet til sin festival i mai, men Graham hevder å vite at dette kan være deres eneste opptreden på amerikansk jord i 2017.

- Foo Fighters er i studio i hele år for å spille inn et nytt album og BottleRock kan være deres eneste show i 2017 i Nord-Amerika, hevder Graham.

Kommer til Europa
Dersom ryktene stemmer blir dette Foo Fighters niende studioalbum og det første siden 2014-suksessen "Sonic Highways".

Bandet kan likevel ikke bruke hele året i studio for de er allerede bekreftet på flere europeiske festivaler i sommer. Blant annet Roskilde-festivalen 30. juni.Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler