Informasjon P4-gruppen

Her finner du informasjon om P4-gruppen, våre radiokanaler, ledige stillinger, digitalisering, konkurranseregler etc.

P4 Radio Hele Norge AS

Postboks 817
2626 Lillehammer
Telefon: +47 612 48 444
Telefaks: +47 612 48 445
  
E-post: p4@p4.no
E-post: Alle ansatte

Se også:

Regionkontorer

P4 Oslo
Akersgata 73
0180 Oslo
Telefon: +47 612 48 444
Bergen
Strandgaten 15, Kløverhuset
5013 Bergen

Modern Responsibility
Vi setter pris på at du lytter til P4, og vi gjør vårt aller beste hver dag for å gi deg den beste musikken og de beste programmene. Vi ser det slik at dersom vi ikke underholder deg som lytter, gjør vi ikke jobben vår. Samtidig er vi opptatt av god forretningsskikk, og at vi opptrer ansvarlig overfor våre lyttere, samarbeidspartnere, medarbeidere og samfunnet rundt oss.

Den viktigste delen av ansvaret for oss ligger i å følge alle lover og regler. Dette dekker alt fra innholdet til reklame og sponsing av programmer, og programredaktøren ser til at vi følger gjeldende regelverk.

Vår største styrke er kommunikasjon, og vi bruker dette til å øke bevisstheten rundt saker vi mener er viktige. Ett eksempel er Vinterlyd, der P4 i samarbeid med Kreftforeningen tar med oss noen av våre beste artister ut på veien for å varme folket i vinterkulden. Av artistene som har vært med på Vinterlyd finner vi Kurt Nilsen, A1, Marion Ravn, Venke Knutson, Karpe Diem, Paperboys og mange flere. Pengene som kommer inn går uavkortet til Kreftforeningen, og vi har i løpet av de siste årene samlet inn over 100 millioner gjennom Vinterlyd.

Information in english