SVINDLET: Amalie og Tilie ble svindlet da de skulle kjøpe billetter til den populære Eminem-konserten.
SVINDLET: Amalie og Tilie ble svindlet da de skulle kjøpe billetter til den populære Eminem-konserten. Foto: P4/Scanpix
  • 01.07.18
    1 min
  • 01.07.18
    2 min
Lørdag 30. juni var det duket for Eminem-konsert på Voldsløkka i Oslo. Billettene ble utsolgt på seks minutter, og to jenter som ville veldig på konsert var Amalie og Tilie fra Førde. De kjøpte billetter på nett fra en ukjent selger og ventet på å få billettene i posten, men slik ble det altså ikke.

Jentene brukte til sammen flere tusen kroner, og begynte å lure da billettene aldri dukket opp. De innså etter hvert at de hadde blitt svindlet og ikke kom til å få billettene, og heller ikke dra på konsert. 

Da sendte Amalie inn et ønske til P4s ønskebrønn i håp om å få en ny sjanse til å se sitt store idol. P4 fløy til Førde for å overraske jentene med konsert-billetter, fly, hotell og tre tusen kroner i lommepenger.

Sammen med 55 000 andre fans fikk Amalie og Tilie oppleve konserten med sitt store idol. 

– Høydepunktet for meg var da han begynte å synge «Rap god», for da sang jeg og Amalie med hele veien og det var mange sjokkerte ansikt, fortalte Tilie til P4 etter konserten. 

Hør på lydklippene øverst i saken for å høre hvordan jentene hadde det på konsert!

Se hvordan jentene reagerte da de fikk billettene i videoen under:

 

Vil du sende inn et ønske til P4s Ønskebrønn, og se resten av de oppfylte ønskene kan du gjøre det her.Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler