OVERRASKET: Dagen ble ikke helt slik Tommy trodde da han våknet mandag morgen.
OVERRASKET: Dagen ble ikke helt slik Tommy trodde da han våknet mandag morgen. Foto: P4
De siste 15 årene har Anne Sofie Brekkvasmo (37) og Tommy Langfjord (40) fra Inderøy vært kjærester. Og lenge har de snakket om å gifte seg, men det har bare blitt med snakket.

Men det var før Anne Sofie i all hemmelighet tok kontakt med P4s Ønskebrønn, med ønske om å få fortgang i saken. Og da var P4 selvsagt ikke vonde å be.

Anne Sofie fra Inderøya i Nord-Trøndelag ønsket seg nemlig intet mindre enn et bryllup for seg og sin forlovede Tommy. De har vært sammen i 15 år, og nå så Anne Sofie sitt snitt til å ønske seg drømmebryllupet - som attpåtil skulle bli sendt direkte på P4.

Brudgom Tommy var uvitende om hva som skulle skje da P4 kom inn døra sammen med kjæresten Anne Sofie mandag morgen.

Saken fortsetter under videoen.

På kort tid ble det ordnet med både kirke og prest, og nøyaktig klokken 08.04 ringte klokkene inn til bryllup i vakre Sakshaug kirke på Inderøy.

Med en totalt intetanende brudgom ventende ved alteret.

– Dette er så ufattelig stort. Det er en sånn ting du aldri tror kan skje deg. Tusen, tusen takk. Dette har vært helt fantastisk, fortalte Tommy minutter før kirkedørene gikk opp.

Imens satt den kommende bruden i brudesalongen, der drømmebrudekjolen og smikning stod for tur.

Og Anne Sofie var ikke i tvil om at mannen hun nettopp overrasket med bryllup er mannen hun vil dele resten av livet med.

– Han er bare verdens herligste mann, på alle mulige måter. Han er min bestevenn og min elskling, sa hun mens champagnen ble sprettet i brudesalongen.

Saken fortsetter under videoen.

Etter vielsen gikk turen videre i en rød Mustang til bryllupsfest. Der ventet overraskede familiemedlemmer som hadde hørt om bryllupet på radio, og under middagen kom P4 med flere overraskelser. 

Askil Holm spilte «Hallelujah» som det nygifte paret danset til, og da var ikke et eneste øye tørt i hele lokalet. Paret fikk også et reisegavekort på 25.000 kroner fra P4, som sikrer drømmebryllupsreisen.

Saken fortsetter under bildet.
Bryllup
BRYLLUP PÅ DIREKTEN: Tommy og Anne Sofie giftet seg på direkten på P4 mandag morgen. Foto: P4

Reist Norge på kryss og tvers
De siste ukene har P4s Ønskebrønn reist landet rundt for å oppfylle nordmenns drømmer. Og det hele ble avsluttet med en intensiv helgetur, der programleder i P4s Radiofrokost Øystein Røe Larsen besøkte reiste på kryss og tvers, med lytterne på slep. Turen endte i en brudesalong i Trondheim sentrum, der hovedvinneren ble avslørt.

Cupfinale, el-sykkel, og shoppingtur til London
I tillegg til bryllup har P4s reportere reist landet rundt for å oppfylle drømmer.

I Moss møtte vi Arne (81). I hele sitt liv har han vært LSK-supporter, og datteren mente at faren fortjente en tur til Cupfinalen mellom LSK og Sarpsborg 08.

Vi allierte oss derfor med LSK-spiller Simen Kind Mikalsen, som troppet opp på døra til en svært overrasket Arne, med to VIP-billetter til den store kampen.

I Trondheim var det også god stemning da reporter Ørjan Bjørnstad overrasket pappa Ola og sønnen Elias med en guttetur til New York.

Disse videoene, og flere til kan du se på P4s Facebook-side.

Flere kanaler