Hege Asplund fra Strømmen tar med seg sine 20 beste venner til to av Skånes vakreste perler på selveste Svenska flaggans dag! Video: P4
En slik premie trenger å bli vunnet av ekte livsnytere. Min vennegjeng er derfor perfekt. Vi lover å gjøre stas på premien med ballkjoler og strass, skrev 42-åringen Hege Asplund til P4 tidligere denne måneden.

Nå kan hun endelig kalle seg for dronning av Skåne, for i dag stakk hun av med seieren av Gledespatruljen og Visit Swedens store slottstur-konkurranse – en uforglemmelig weekendtur til to av Skånes aller vakreste slott.

Se den herlige reaksjonen på seieren i videoen over!

Artikkelen fortsetter etter bildet
Slott i Skåne
4. – 6. juni åpner de dørene til de to slottene, Häckeberga og Kronovall, for Hege og de 20 "dronningene" fra Strømmen


Vil gi noe tilbake til bestevenninnene
- Jeg har tenkt å invitere jentegjengen og de gamle korpsvenninnene mine, kunne den heldige vinneren fortelle til P4 da hun ble overrasket med den gledelige nyheten. 

- I fjor mistet jeg moren min, og det å ha gode venninner som stiller opp når livet er vanskelig, betyr utrolig mye. Når man da vinner en så fantastisk premie som dette, er det ekstra hyggelig å gi noe tilbake til de som alltid er der for deg.

Nasjonaldagsfeiring i Skåne
Hege og den heldige jentegjengen drar dermed avgårde over grensen fredag 5. juni, og får prøvekjøre Minis aller nyeste biler med fri bruk av drivstoff. Ved reisemålet venter ærverdige Häckeberga Slott og Kronovalls vinslott med god mat, drikke, og sist, men ikke minst – nasjonaldagsfeiring 6. juni.

Flere kanaler