PRISKRIG: En rekke dagligvarer er satt ned i pris før påske.
PRISKRIG: En rekke dagligvarer er satt ned i pris før påske. Foto: NTB scanpix/montasje
Onsdag ble det kjent at mange av landets dagligvarekjeder dumper prisene på smågodt. Hos Rema 1000, Kiwi, Coop Ekstra og Coop Obs selges søtsakene nå for rekordbillige 2,90 kr per hekto.

LES MER: Kari Jaquesson reagerer kraftig på prisdumpingen

Billigere enn vanlig
Dette er likevel ikke det eneste det nå brygger opp til priskrig på.

E24 har sjekket prisene på en rekke «påskevarer» i Kiwis butikk på St.Hanshaugen i Oslo - og kan fortelle om betydelig reduserte priser:

Kvikk Lunsj: kr 6,50
Laban seigmenn: kr 18,20
Twist: kr 26,80
Nugatti: kr 11,90 
Solo 1,5 liter: kr 13,40
Idun pølsesennep: kr 5,90
Idun tomatketchup: kr 5,50
Gilde grillpølser (400 gram): kr 24,50
Non stop: kr 16,70 
En pose M: kr 22,90


Saken fortsetter under bildet
smågodt
REKORDBILLIG: Smågodt selges nå til 2,90 kr per hekto mange steder. Foto: NTB scanpix

Mann kjøpte 53 kilo smågodt!
Priskrigen på smågodt har allerede medført at folk har hamstret hos en rekke butikker. Onsdag ble det kjent at én person hadde handlet med seg 35 kilo smågodt, men nå kan Telemarksavisa fortelle om en person som har slått denne «rekorden» med god margin.

En mann fra Skien, som hevder han har høy forbrenning, tok likegodt med seg en rekke fulle smågodt-esker hjem - totalt 53 kilo.

- Jeg legger ikke på meg, så det her skal jeg spise med god samvittighet. Men jeg får god hjelp her, alt er ikke til meg alene. Nå satser jeg på at jeg har smågodt for et halvt år, sier mannen til avisen.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler