Eddie Vedder og de andre medlemmene i Pearl Jam er blant favorittene til en plass i Rock And Roll Hall Of Fame.
Eddie Vedder og de andre medlemmene i Pearl Jam er blant favorittene til en plass i Rock And Roll Hall Of Fame. Foto: AFP
Det er alltid knyttet spenning til hvilke artister som nomineres for en plass i rockehistoriens evige stjernegalleri. I dag, 18. oktober, får vi vite hvilke artister som nomineres for introduksjon i 2017. Blant favorittene denne gangen er Pearl Jam, sammen med PJ Harvey, Alanis Morisette og Tupac Shakur.

Også tidligere nominerte, men ikke innlemmede medlemmer er nevnt som mulige nominerte igjen. Det kan være Nine Inch Nails, The Smiths, The Cars, Sting, Yes og Chic, i følge nettstedet Blabbermouth.

Nominasjonen skjer altså i dag, mens vi må vente til desember før vi får vite hvilke artister som faktisk får sin plass. Selve seremonien skjer ikke før i april 2017.

Dersom Pearl Jam får sin plass blir de det andre "grunge-bandet" fra Seattle som bli innlemmet etter Nirvana. Også Soundgarden og Alice In Chains nevnes som mulige kandidater.

Det er allerede medlemmer av Rock And Roll Hall Of Fame som sammen med en gruppe historikere som stemmer inn nye medlemmer.


Flere kanaler