EKSKJÆRESTER: Petter Northug klarte til slutt å kapre Rachel Nordtømme, men forholdet tok slutt høsten 2010.
EKSKJÆRESTER: Petter Northug klarte til slutt å kapre Rachel Nordtømme, men forholdet tok slutt høsten 2010. Foto: NTB scanpix
Skilegenden Petter Northug (32) mener ekskjæresten Rachel Nordtømme (29) var selve drømmedama - som han egentlig ikke hadde sjanse til å kapre.

Det skriver han i sin nye selvbiografi «Min historie», som gis ut i disse dager.

«Jeg visste en ting, skulle jeg få selvtillit til å sjekke henne opp, måtte jeg vinne mange skirenn. En som meg hadde ikke sjans på en som henne, hun var langt utenfor min liga. Om jeg hadde en drømmedame, så var det Rachel», skriver skistjernen.

Northug vant nettopp en rekke skirenn i tiden som fulgte - og ble etter hvert sammen med Nordtømme. Ifølge Nettavisen følte Northug at Nordtømme forsto ham, og aksepterte hans sære livsstil.

«Jeg var aldri på fest, aldri ute og møtte folk. Jeg var i bobla mi. Jeg skjønner at det ikke kan ha vært enkelt å være sammen med meg.»

Tar det som et kompliment
Rachel Nordtømme reagerer slik når hun får gjengitt sitatet om at hun var «langt utenfor Northugs liga».

– Jeg får ta det som et flott kompliment, men dette er jo bare en klisjé. Jeg opplevde det ikke som vanskelig å være sammen med Petter. Han er lett å lese. Jeg forsto kjapt hvor jeg hadde han med tanke på hva han var opptatt av, forteller Nordtømme til TV2.

Forholdet mellom de to tok slutt høsten 2010.

Nordtømme er nå sammen med motocrosskjøreren André Villa (36), og paret har ett barn sammen.

View this post on Instagram

Why Always Me ? ???????

A post shared by Petter Northug Jr (@jantelov1) on


Flere kanaler