Foto: Flickr
Kampen om de største og beste artistene og bandene på festivalscenen for 2017 er for lengst i gang og nå gjør den legendariske nederlandske Pink Pop festivalen alt de kan for å gjøre det kanskje aller største scoopet.

Saken fortsetter under bildet
Eddie Vedder
Eddie Vedder og Pearl Jam kan bli å se på Europa turnè i 2017. Foto: AFPGutta observert i studio
Det har lenge versert rykter om nytt album og Europa turnè for selveste Pearl Jam og skal vi tro rykter fra USA, kan det fort skje i 2017. helt siden 2014, da bandet besøkte Norge sist, skal det har vært beveglse inn og ut av innspillingstudioet. Ryktene sier at Pearl Jam hadde planer om å turnere Europa i år, men at de valgte å kansellere hele turneen grunnet terroren i Paris.

Kommer neppe alene
Skulle Pearl Jam komme til Europa neste år, kommer de heller ikke alene, for den samme turen blir det også for Foo Fighters. Verdens eldste, årlige pop og rock festival Pink Pop, går nå langt for å få begge bandene fra Seattle på sin scene neste sommer.

Saken fortsetter under bildet
Dave Grohl
Foo Fighters er etter alt å dømme å finne på flere scener i Europa i 2017. Foto: AFP

Pink pop startet på 70 tallet som en festival med et tak på max 60.000 besøkende og årets festival hadde 60.000 per dag fordelt på tre lange dager med god stemning og stemning.

Da er det bare å vente i spenning.

Hvis begge blir bekreftet, drar DU til Landgraaf i Juni 2017?

Flere kanaler