FLAUT: Prinsesse Märtha Louise skulle bake brød, det endte med at brannvesenet kom på besøk. Hun la selv dette bildet ut på Facebook etter opptrinnet.
FLAUT: Prinsesse Märtha Louise skulle bake brød, det endte med at brannvesenet kom på besøk. Hun la selv dette bildet ut på Facebook etter opptrinnet. Foto: Skjermdump Facebook
Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i Prinsesse Märta Louise og Ari Behns hjem i Lommedalen i Bærum i dag.

Det hele skyldes brødbaking. Prinsessen har tydeligvis forsøkt seg på førjulsbakst, men glemte brødene i ovnen.

På sin egen Facebookside har hun lagt ut et bilde av brannbilen som kom på tunet sammen med denne teksten: 

«Den følelsen når du ser brannbilen stå parkert i oppkjørselen og røyken siver ut av huset etter du har glemt brødene i ovnen og dratt for å levere ungene på skolen... #denfølelsen»:
Vakthavende brannsjef i Asker og Bærum brannvesen, Ansgar Danielsen, bekrefter til Budstikka at de har vært på utrykning til Lommedalen mandag morgen.

– Vi fikk en automatisk brannalarm som vi kjørte på. Vi bisto med litt utlufting, ellers var det ikke så mye annet for oss å gjøre, sier Danielsen.

LES OGSÅ: Märtha Louise blir intervjuet - plutselig dukker det opp svevende engler

Saken fortsetter under bildene
asdasd
RØYKUTVIKLING: Flyfoto av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn sin bolig i Burudveien i Lommedalen. Foto: NTB scanpix
Märtha Louise
Oslo 20151124. Prinsesse Märtha Louise besøker Helse- og omsorgsdepartementet i Oslo tirsdag formiddag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Märtha Louise bor i Burødveien i Lommedalen, sammen med sin mann Ari Behn og deres tre barn. Om prinsessen planlegger å bake syv slag før jul vites ikke.

Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler