P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Marte og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Espen 'Dansken' Selvig fra Klovner i Kamp gleder seg som en liten unge til å få varme opp for Eminem. Han mimrer tilbake til ungdomstida rundt konsertarenaen på Voldsløkka. Ellers skal det handle om slitne treningssentre, finansministerens fitbit og årets lengste dag.
Ingar Helge Gimle er aktuell som prest i det tradisjonsrike Soot spelet. Til oss snakker han om mygg, yngre kolleger og følelsen av å aldri bli gammel. Vi feirer feriepengene, diskuterer skjeggvekst, fjellregler & fedre på føden.
Staysman er energisk morgengjest og er svært stolt over å ha tilbrakt en festfri kveld i hovedstaden. Vi snakker om TV-legenden Dan Børge Akerø som takker av, skisserer et alternativt Fotball-VM og finner ut om menn eller kvinner er best på navigasjon.
Finansminister Siv Jensen snakker om drikkeleker, kjøkkenhagen og slektskapet med Øystein. Vi snakker om skumle havslanger, Panamas høyeste fjell, Thujaer og billige briller.
Christer Berens serverer deilig retro rekecocktail en verdensleder eller to verdig. Vi snakker sexnekt, thuja & VM.