JULESTEMNING: Under arbeidsuken hos Michael Direkte var det god stemning i studio.
JULESTEMNING: Under arbeidsuken hos Michael Direkte var det god stemning i studio. Foto: P4
0:00 | 2:45
Da Ari Behn var gjest hos Michael og Jan i romjula, ble det snakk om hvordan det er å ha min og din jul med barna. I fjor høst ble Behn skilt fra kronprinsesse Märtha Louise etter 14 år som ektefeller. 

– Det er litt det å legge regi selv, å skape sitt nye liv, så det tar jo litt tid, forteller Ari. 

Behn mener høytiden er virkelig de avgjørende øyeblikkene der ritualene er viktige, og da er det spesielt når man kommer i en ny situasjon.

Ingen tivolipappa
Jan Normann stiller spørmålet om Ari blir en tivoli-pappa som prøver gjøre opp for tiden man har vært borte fra hverandre. 

– Jeg blir aldri en tivoli-pappa! Det er det verste, tar de med på McDonalds, lar de drikke brus og de får alt på en gang, ikke sant. Sånn kan vi ikke ha det. Det er viktig å ikke være tivoli-pappa, men bare være helt som før, og være normal. Det er jo det som gir de trygghet, mener Ari. 

– Det viktigste med julen er jo raushet, gi hverandre rom på alle nivåer og plass til å sette pris på hverandre og være sammen, sier Behn.

Hør intervjuet øverst i saken.
Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler