Bytt ut storfekjøttet med kylling Video: P4
  • 03.10.14
    4 min
  • 03.10.14
    3 min
Oppskrift for 2 personer: 

2 ciabattabrød eller liknende
2 kyllingbryst delt på langs
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ts tørket rosmarin
1 avokado delt i skiver
1 løk delt i ringer
4 skiver bacon
1 tomat delt i skiver
1 dl sopp  

Dressing
5 ss cremefraiche
2 ss muggsost
1 ss sitron
Salt og pepper  

Slik gjør du:

1. Start med at marinere kyllingen med olivenolje, sitron, rosmarin samt salt og pepper i minimum 15 minutter
2. Sett ovnen på 125 grader
3. Bland ingrediensene til dressingen. Rør godt slik at konsistensen blir lett rennende.
4. Stek avokado, løk, tomat og sopp i stekpannen (helst teflonpanne) salt og pepper etter smak. Forvarm det i ovnen underveis som det blir ferdig
5. Stek kyllingbrystene
6. Del ciabatta i to og stek dem på innsiden i samme panne som du har stekt kyllingen i.

Flere saker

Mat fra Midtøsten
Mat fra Midtøsten Fredag 22.05 2020
Mange barn blir ikke hørt Fire av ti barnevernsbarn blir ikke hørt i saker om seg selv. Fredag 22.05 2020
Flere kanaler