GAMER: Ikke bare statsminister, men hun har også en liten gamer inni seg.
GAMER: Ikke bare statsminister, men hun har også en liten gamer inni seg. Foto: NTB scanpix
Tidligere denne uken var statsminister Erna Solberg på besøk hos P4s Radiofrokost. 

Statsministeren er kjent for å være en habil Pokemon GO-spiller, og kunne avsløre at hun fortsatt holder sankingen av Pokemons ved like.

– Når det kommer nye Pokemons så hender det at jeg logger meg på og prøver å samle dem. Men det hadde vært litt rart om jeg skulle være med på «raids». Å stå der sammen med 20 andre, pluss noen sikkerhetsvakter hadde blitt litt rart, humret Erna Solberg.

Artikkelen fortsetter under bildet
Krig i regjeringen over «Pokestops»
Da statsminister i vinter skulle snekre sammen en ny regjering, ble møtene lagt til Jæløya, utenfor Moss.
Tilfeldigvis var det et såkalt «Pokestop» på det aktuelle hotellet, noe som førte til en intens konkurranse blant deltagerene på regjeringskonferansen.

– Det var en evig kamp om å holde det «Pokestopet». Trine (Skei Grande) og jeg var på det blå laget, og hver kveld trodde vi at vi hadde tatt «Pokestopet». Men Jon Georg Dale, altså Goggen, kastet oss ut for å tjene «penger på natten. Beinhard konkurranse, sier Erna, om den uskyldige «krigen» med landbruksminister Dale.

LES OGSÅ: Erna ber nordmenn få flere barn
Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler