FØLSOM: Stian Blipp gleder seg veldig til å se sin kjære i brudekjolen.
FØLSOM: Stian Blipp gleder seg veldig til å se sin kjære i brudekjolen. Foto: P4/Kristian Bergh
Den 19. mai er det duket for celebre kjendisbryllup, både i utlandet og her hjemme.

For samtidig som Prins Harry og Meghan Markle gir hverandre sitt «Yes» i London, gir Stian Blipp sin kjære Jamina Iversen et rungende «Ja» ved Domkirkeodden ved Mjøsas bredder.

Men når du er en av norges morsomste, kan det være fristende å «vitse løs» i en hver situasjon, så Blipp har lovet både seg selv og kjæresten en ting - bryllupet skal være fri for ablegøyer.

– Jeg skal ikke opp på scenen, jeg skal ikke vitse. Jeg skal kun ha på meg dressen, si «ja» og «jeg elsker deg».


– Jeg griner for alt
På torsdag er Stian Blipp tilbake på TV2 med sitt eget program «Stian Blipp Show», denne gangen fra Oslo.

– Det ble for dyrt å lage det i Bergen, dessverre. Men vi har satt opp busser fra Bergen, slik at alle i salen fortsatt er fra Bergen, spøker 28-åringen.

Det er åpenbart at hjertet fortsatt banker for hjembyen, og Blipp er kjent for å være et følelsesmenneske. Han sier selv at han griner for alt.

– Jeg gleder meg veldig til å se min kjære i brudekjolen på bryllupsdagen. Da kommer jeg til å gråte som en baby. Bare noen snakker om det, så begynner det å riste i leppen, smiler Stian Blipp, med det som muligens er en liten tåre i øyekroken.

Happy valentines ?

A post shared by Stian Blipp (@stianblipp) on


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler