REALITYDELTAKER: Erlend Elias Bragstad gjestet P4s Radiofrokost mandag morgen.
REALITYDELTAKER: Erlend Elias Bragstad gjestet P4s Radiofrokost mandag morgen. Foto: Hannah Kolås/P4
0:00 | 11:36
I søndagens episode av Farmen kjendis kunne vi se deltaker og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad avbryte TV-innspillingen, da han stormet ut fra tinget i sinne.

Den første uken av programmet var den ellers så blide nordlendingen storbonde. Det var da deltaker og tidligere landslagsspiller i håndball, Frank Løke, ble spurt ut om innsatsen til Erlend Elias, at det rant over for sistnevnte.


– Blir lei meg når folk er falske
– Alt ble vel egentlig litt feil. Men grunnen til at jeg ble forbannet og gikk fra tinget var siden Frank tidligere hadde tatt meg til sides og sagt at jeg hadde gjort en så jævlig bra jobb som storbonde.

Men da programleder Gaute Grøtta Grav spurte Frank om hva han synes om storbonde-innsatsen til Erlend Elias, fikk pipen en annen lyd.

– Han sa det totalt motsatte av hva han hadde sagt til meg. Da rakna det for meg, fordi jeg ble så lei meg. Jeg tenkte at vi hadde funnet tonen, og da blir jeg lei meg når folk er falske. 

Når man er valgt som storbonde, får man også oppgaven om å velge en førstekjempe som må kjempe om plassen sin på gården. Erlend Elias forteller at han slet med dette valget.

– Det var veldig vanskelig, for jeg liker ikke at folk skal bli lei seg. Jeg hadde ikke lyst å velge noen, jeg hadde lyst å ha alle der. Vi hadde akkurat blitt kjent, og da er det kjipt at noen skal hjem. 

farmen
DELTAKERNE: Bak fra v. Aune Sand, Frank Løke, Dennis Vareide, Stian Staysman Thorbjørnsen, Johanne Thybo Hansen, Kristine Thybo Hansen, Lene Elise Bergum, Inga Berit Lein, Martine Ek Hagen, Erlend Elias Bragstad, Stian Sandø og Maiken Wahlstrøm Nilssen. Programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen, TV 2.

– Helt katastrofe
I siste episode ser vi også at det er Aune Sand som er første deltaker som må reise hjem fra gården, da han tapte tvekampen mot Newton-programleder Stian Sandø.

– At Aune måtte dra synes jeg var helt katastrofe, fordi han har jeg kjent i mange år og han er en fantastisk mann.

Seerne har allerede i den første uken av Farmen kjendis vært vitner til flere konflikter mellom deltakerne. Selv om disse er reelle, håper Erlend Elias at folk har i bakhodet at dette er et underholdningsprogram.

– Vi skaper virkelig underholdning, både på godt og vondt. Jeg håper folk der hjemme forstår at det er et underholdningsprogram. 

Erlend Elias gjestet P4s Radiofrokost mandag morgen, hør hele praten i lydspilleren øverst i saken.

Flere kanaler