LURING: Tom Stiansen har vært med på noen relativt drøye spøker på andre sin bekostning.
LURING: Tom Stiansen har vært med på noen relativt drøye spøker på andre sin bekostning. Foto: hannah Kolås/P4
0:00 | 9:34
Tom Stiansen har vært å se som programleder for suksessprogrammet «71 grader nord» i 11 år, og snart er han klar som OL-kommentator i Pyeongchang.

Mandag var han gjest hos P4s Radiofrokost, der han blant annet kunne fortelle at han gjennom tidene har tulla ganske mye med kompiser og kolleger. Blant annet har Kjetil André Aamodt fått gjennomgå ganske kraftig.

– I utdrikningslaget til Kjetil hadde Hans Petter Buraas og Lasse Kjus barbert seg nedentil og lagt alle hårene i en liten pose, forteller han og fortsetter:

– Dette limte de i ansiktet hans slik at han fikk det som løsskjegg. Det gikk ganske lang tid før han fant ut at det var kjønnshårene deres.

Og historien om kjønnshårene stopper ikke der.. For å høre resten av den morsomme historien, og mye mer, hør praten i lydspilleren øverst i saken!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler