LURING: Tom Stiansen har vært med på noen relativt drøye spøker på andre sin bekostning.
LURING: Tom Stiansen har vært med på noen relativt drøye spøker på andre sin bekostning. Foto: hannah Kolås/P4
0:00 | 9:34
Tom Stiansen har vært å se som programleder for suksessprogrammet «71 grader nord» i 11 år, og snart er han klar som OL-kommentator i Pyeongchang.

Mandag var han gjest hos P4s Radiofrokost, der han blant annet kunne fortelle at han gjennom tidene har tulla ganske mye med kompiser og kolleger. Blant annet har Kjetil André Aamodt fått gjennomgå ganske kraftig.

– I utdrikningslaget til Kjetil hadde Hans Petter Buraas og Lasse Kjus barbert seg nedentil og lagt alle hårene i en liten pose, forteller han og fortsetter:

– Dette limte de i ansiktet hans slik at han fikk det som løsskjegg. Det gikk ganske lang tid før han fant ut at det var kjønnshårene deres.

Og historien om kjønnshårene stopper ikke der.. For å høre resten av den morsomme historien, og mye mer, hør praten i lydspilleren øverst i saken!

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler