GLEDER SEG: Latteren sitter ofte løs hos Jan Erik Larssen. Denne sommeren skal han og kona på en drømmeferie.
GLEDER SEG: Latteren sitter ofte løs hos Jan Erik Larssen. Denne sommeren skal han og kona på en drømmeferie. Foto: P4
Hvis du i løpet av de neste ukene beveger deg rundt på sommerveiene på Vestlandet og plutselig ser en campingvogn som du synes er innmari kul, så er det kanskje en du kjenner som sitter bak rattet.

Denne sommer legger nemlig Jan Erik Larssen og kona ut på en helt spesiell ferietur på norske veier, i sin nye, håndbygde campingvogn. 

I onsdagens utgave av P4s Radiofrokost fortalte den populære programlederen om turen, hvor de sammen reise rundt og oppsøke småstedene de besøkte i på kjærlighetsferien i ungdommen.

– Vi skal følge fotoalbumet, rett og slett. Gjennoppleve turen vi hadde som 18-19 åringer i drømmevogna vår. Det kommer til å bli helt fantastisk, sier Larssen i kjent stil.

Blir det like mye klining denne turen?

- Åja! Vi har kjøpt oss en vogn med gode fjæringer, gapskratter Larssen.

LES OGSÅ: Fem På: Ferie med fremmede

Møtte veggen
For to år siden ble den tidligere Autofil og Broom-programlederen tildelt Åpenhetsprisen, for at han sto frem i media og fortalte åpent om den psykiske knekken han hadde vært igjennom.

Nå ser 46-åringen lyst på tilværelsen, og den faste anbefalings-spalten i P4s Radiofrokost tok han til orde for at du og jeg skulle gjøre ting som står i kontrast med det man driver med til daglig. Selv har han fått seg en assistent-stilling.

- Jeg har blitt hageassisten. Kona mi er blomsterdekoratør, og derfor veldig flink og grønn.  Men jeg har erfart at det å jobbe med jorda er utrolig behagelig. Når du holder på der, får du tømt hodet for alle andre tanker, og bare være tilstede i det du driver med, sier Larssen før han også deler noen vise ord på veien ut.

- Japanerene har et ordtak som sier; Skal du være lykkelig en dag, så gå på fylla. Skal du være lykkelig en uke, dra på en reise. Men skal du være lykkelig et helt liv, så skaff deg en hage, smiler Jan Erik Larssen.

Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler