NÆR VENN: Omer Bhatti sitter på et helt unikt opptak med tidenes største popartist.
NÆR VENN: Omer Bhatti sitter på et helt unikt opptak med tidenes største popartist. Foto: P4
Det er få, om noen, som kan si at de tilhørte det avdøde popikonet Michael Jacksons nærmeste krets.

Men én av dem er drammenseren Omer Bhatti, som ble internasjonal kjendis på 90-tallet for sitt vennskap med «kongen av pop».

Opptak fra 1996
Artisten har helt siden barndommen vært en svært god danser, og studerte idolet sitt lenge før de to møttes. Og ved flere anledninger fikk han også direkte dansetips av kongen selv.

– Jeg kunne moonwalk fra før av, men det finnes en tape der Michael lærer meg skikkelig moonwalk, som moren min har filmet. Det var i 1996, i Tokyo, forteller Bhatti, som sier tapen er helt unik.

– Det er den eneste tapen i hele verden som viser Michael lære bort moonwalk til noen. Han er der med meg, og viser meg «one on one» hvordan det skal gjøres, avslører Bhatti i P4s Radiofrokost.

Se Bhatti lære Selda Ekiz moonwalk
– Wow, dette er gull!
Bhatti trodde lenge at det utrolige opptaket var tapt etter år i glemmeboken. Men for to måneder siden dukket det plutselig opp igjen.

– Det var min mor som fant det, og da jeg så igjen det tenkte jeg bare «wow, dette er gull», sier artisten.

Men får vi se det da?

– Ja, kanskje en dag. Det er veldig personlig for meg, men jeg tror det er stor interesse for å se Michael Jackson lære bort dansen, så jeg har lyst til å dele den en dag, sier 31-åringen.

Omer Bhatti var bare 10 år da han møtte kongen av pop for første gang, i Tunisia i 1996. Etter det første møtet bodde han i flere år sammen med Jackson-familien, blant annet i Jacksons mytiske hjem Neverland, i California.


Flere kanaler