BLID: Anita Skorgan var dagens frokostgjest, og fortalte blant annet om erfaringer med nettdating.
BLID: Anita Skorgan var dagens frokostgjest, og fortalte blant annet om erfaringer med nettdating. Foto: P4/Hannah Kolås
0:00 | 6:32
Anita Skorgan er for tiden godt i gang med juleturné sammen med Rein Alexander, og skal de neste fire ukene ha hele 31 konserter i Sør-Norge. 

Likevel rakk hun en tur innom P4s Radiofrokost tirsdag morgen, der hun blant annet pratet om kjærlighetslivet sitt.

Kjærlighetssorg
I høst fortalte hun nemlig åpenhjertig i VG at hun hadde kjærlighetssorg, etter å ha blitt singel etter fem år i et forhold. 

– Man får seg en på tryne innimellom. Det gikk ganske fort over faktisk, fordi jeg har ikke veldig lyst til å ligge nede å synes synd på meg selv, fortalte Skorgan til P4.

– Jeg har forstått at det er en blindvei. Man må bare ta sorgen og gå inn i den, heve seg og se etter nye muligheter. Trikset mitt er å forstå at jeg ikke må synes synd på meg selv, for det er porten til alt som er jævlig. I verste fall depresjon, og du vil jo ikke dit, sier hun.

– Holdt på å le meg ihjel
Skorgan sier at hun har begynt å date igjen, men vil ikke fortelle så mye om det. Men hun sier derimot at hun har prøvd ut nettdating - med litt ymse resultat.

– Før jeg traff han forrige jeg var sammen med prøvde jeg nettdating. Jeg brukte lang tid på å lage en profil, og så valgte jeg et litt blurry bilde av meg selv, sier hun og fortsetter:

– Etter en uke fikk jeg svar fra nettsiden om at det ikke var lov å late som man var kjendis. Så da bytta jeg nettsted, og det funka på det andre. Jeg holdt på å le meg ihjel!

Hør resten av den hyggelige praten i spilleren øverst i saken!


Flere kanaler