BLID: Anita Skorgan var dagens frokostgjest, og fortalte blant annet om erfaringer med nettdating.
BLID: Anita Skorgan var dagens frokostgjest, og fortalte blant annet om erfaringer med nettdating. Foto: P4/Hannah Kolås
0:00 | 6:32
Anita Skorgan er for tiden godt i gang med juleturné sammen med Rein Alexander, og skal de neste fire ukene ha hele 31 konserter i Sør-Norge. 

Likevel rakk hun en tur innom P4s Radiofrokost tirsdag morgen, der hun blant annet pratet om kjærlighetslivet sitt.

Kjærlighetssorg
I høst fortalte hun nemlig åpenhjertig i VG at hun hadde kjærlighetssorg, etter å ha blitt singel etter fem år i et forhold. 

– Man får seg en på tryne innimellom. Det gikk ganske fort over faktisk, fordi jeg har ikke veldig lyst til å ligge nede å synes synd på meg selv, fortalte Skorgan til P4.

– Jeg har forstått at det er en blindvei. Man må bare ta sorgen og gå inn i den, heve seg og se etter nye muligheter. Trikset mitt er å forstå at jeg ikke må synes synd på meg selv, for det er porten til alt som er jævlig. I verste fall depresjon, og du vil jo ikke dit, sier hun.

– Holdt på å le meg ihjel
Skorgan sier at hun har begynt å date igjen, men vil ikke fortelle så mye om det. Men hun sier derimot at hun har prøvd ut nettdating - med litt ymse resultat.

– Før jeg traff han forrige jeg var sammen med prøvde jeg nettdating. Jeg brukte lang tid på å lage en profil, og så valgte jeg et litt blurry bilde av meg selv, sier hun og fortsetter:

– Etter en uke fikk jeg svar fra nettsiden om at det ikke var lov å late som man var kjendis. Så da bytta jeg nettsted, og det funka på det andre. Jeg holdt på å le meg ihjel!

Hør resten av den hyggelige praten i spilleren øverst i saken!


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler