LATTERMILD: Robert Stoltenberg var på besøk hos P4s Radiofrokost - og selvsagt kom Narvestad innom også.
LATTERMILD: Robert Stoltenberg var på besøk hos P4s Radiofrokost - og selvsagt kom Narvestad innom også. Foto: P4
0:00 | 8:53
Robert Stoltenberg er aktuell med serien «Narvestad tar ferie» der vi får et gjensyn med den geskjeftige vaktmesteren fra serien «Borettslaget».

I serien reiser Narvestad på tur i verden, og både ser ut og oppfører seg på den måten vi kjenner han best. Stoltenberg fortalte hos P4s Radiofrokost at det ikke alltid var like gøy å spille inn serien i utlandet.

– Det er kjempeflaut, for folk i utlandet trodde jo at jeg var en ekte person. Man må jo bare prøve å tenke at man aldri kommer til å se dem igjen, men akkurat der og da er det veldig flaut, sier han.

Men selv om han synes det kan være litt flaut å spille karakteristiske Narvestad til tider, tror han mange kan kjenne seg igjen i karakteren.

– Vi har noe av dette i oss alle sammen. Jeg synes jeg ser sånne folk hele tiden, ler han.


I lydspilleren øverst i saken kan du høre hele den gøye praten, både med Stoltenberg og med Narvestad - og sistnevnte forteller om sin første kjærlighet.

NARVESTAD
NARVESTAD: NARVESTAD: Den folkekjære karakteren Narvestad slik vi kjenner han. Foto: NTB scanpix


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler