GENERØS: Vær mot andre som du vil at de skal være mot deg, er oppfordringen fra Astrid S
GENERØS: Vær mot andre som du vil at de skal være mot deg, er oppfordringen fra Astrid S Foto: P4
– Bare kjøp den ekstra dorullen!

Det er oppfordringen fra Astrid S til alle som i disse dager har flyttet sammen med kjente og ukjente i bofelleskap landet over. Selv bor hun sammen med artistvenninnene Julie Bergan og Celine Helgemo, og har et soleklart tips for at idyllen skal holdes.

– Mitt beste tips er å ikke være egoistisk! Ta oppvasken til hverandre, og ikke vær så nøye med ting. Er man snille med hverandre blir ofte en domino-effekt, smiler den populære artisten før hun understreker at det også er viktig å si i fra på en skikkelig måte.


Flyttet sammen med «bæstevænnen»
Astrid S og Julie Bergan flyttet sammen i 2013, i det som fort ble omtalt som Norges mest talenfulle mini-kollektiv. Siste kvinne inn i kollektivet er Celine Helgemo, for mange kjent fra 2007-utgaven av MGPjr og låta «Bæstevænna». Den sangen handlet om bestevenninnen Astrid, og nå har de to endelig flyttet sammen. 

– Det har gått veldig bra. Vi har de samme interessene og humoren, så det går veldig, veldig bra, sier Astrid S.

Men er det ingenting du irriterer deg over med romkameratene?

– De har litt ofte besøk. Jeg skjønner ikke hvordan de klarer å være rundt folk hele tiden, ler artisten.

Men det spørs om hun får vært så mye for seg selv fremover. Om to uker reiser Astrid S til USA, for å kickstarte sin verdensturné. 20-åringen topper også den norske Spotify-lista med låta Think Before I Talk.Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler