LIKE BLID: Det ble ikke mye hell i kjærligheten for Else Kåss Furuseth den første gangen hun var forelsket.
LIKE BLID: Det ble ikke mye hell i kjærligheten for Else Kåss Furuseth den første gangen hun var forelsket. Foto: P4
0:00 | 7:36

De siste ukene har flere av Norges største kjendiser fortalt om deres møte med den første kjærligheten.

Dagens frokostgjest var komiker Else Kåss Furuseth, som ikveld er tilbake på TV-skjermen med Mandagsklubben på TVNorge. Hun fikk dessverre ikke en lykkelig slutt på sin første forelskelse.

– Jeg var veldig forelsket i en på barneskolen. Vi var veldig gode venner, og var sammen hver eneste ettermiddag etter skolen. Jeg tenkte at siden vi var såpass gode venner så måtte det være kjærlighet, men tror jeg misforstod.

Hun forteller at hun spurte om sjans på den utkårede fem-seks ganger, men skjønte først at det ikke var noen sjans da han sa nei med en gang uten betenkningstid.

– Den største utfordringen med å være så forelsket i han var at vi spiste mye vafler sammen, fordi han elsket det. Mens han spilte fotball og trente mye, bare vokste og vokste jeg siden vi spiste så mye vafler. Dessuten turte jeg ikke å si at jeg har glutenallergi. Men jeg ofret meg for å spise vafler sammen med han.

Hør hele praten med Else Kåss Furuset øverst i saken.

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler