FROKOSTGJEST: Odd-Magnus Williamson besøkte P4s Radiofrokost og fortalte blant annet om sine tidlige kjærlighetshistorier.
FROKOSTGJEST: Odd-Magnus Williamson besøkte P4s Radiofrokost og fortalte blant annet om sine tidlige kjærlighetshistorier. Foto: P4
0:00 | 9:55
Dagens frokostgjest var Odd-Magnus Williamson, som ikveld er tilbake på skjermen som advokat Erik Aber i TV3-serien Aber Bergen.

De siste ukene har flere av Norges største kjendiser fortalt om møtet med den første kjærligheten - og Odd-Magnus kom ikke unna spørsmålet han heller.

Han fortalte i P4s Radiofrokost at han allerede i barnehagen falt for en jente som ikke var så veldig interessert i han. Da han gikk på barneskolen la han inn aksjer hos en jente som han gikk på speideren sammen med.

– Hun heter Pia, og hadde musefletter. Det ble ikke noe på barneskolen, men det ble litt klinings senere på ungdomsskolen. Så jeg la inn aksjer veldig tidlig.

Hør hele den morsomme praten med Odd-Magnus øverst i saken.

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Fredag 29.11 2019
Flere kanaler