ANGRER IKKE: Bok-aktuelle John Arne Riise angrer ikke på noe han har gjort.
ANGRER IKKE: Bok-aktuelle John Arne Riise angrer ikke på noe han har gjort. Foto: P4
0:00 | 9:13
Denne uken kom boken «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise». Fotball-legenden fra Ålesund har opplevd både oppturer og nedturer gjennom en lang og tidvis turbulent fotballkarriere.

37-åringen, som nå er aktuell med sin egen selvbiografi, har vært gjenstand for utallige medieoppslag gjennom sine to tiår som fotballproff.

En mye omtalt SMS-skandale, flere skilsmisser og offentlige krangler med lagkamerater er noe som har satt søkelyset mot den tidligere fotballproffen. 

Men det er ingen anger å spore.

– Jeg skjønner at folk spør om jeg angrer på noe jeg har gjort, men det blir feil å si. Jeg vil heller si at det er ting jeg kunne gjort eller sagt annerledes. Det skal jeg innrømme, sier Riise og fortsetter:

– Grunnen til at jeg ikke vil bruke ordet «angre» er fordi at der og da da jeg sa eller gjorde det jeg gjorde, så føltes det riktig. 


Han innrømmer likevel at ikke alle hendelser var optimale.

– Det viste seg selvsagt i en del tilfeller at det ikke var riktig. Men de episodene har gjort at jeg har blitt den personen jeg er i dag, og jeg er ganske godt fornøyd med hvordan jeg er i dag.

Hør resten av praten i P4s Radiofrokost øverst i saken, der Riise også snakker om sin første kjærlighet og hvordan det føles når hans prestasjoner rører andre.


Flere kanaler