Stian Blipp med premierenerver

Publikumsfavoritten Stian Blipp er premiereklar med nytt talkshow.

PREMIEREKLAR: Stian Blipps nerver før premieren av hans eget talkshow går hardt utover magen, forteller han til P4s Radiofrokost. Foto: TV2
PREMIEREKLAR: Stian Blipps nerver før premieren av hans eget talkshow går hardt utover magen, forteller han til P4s Radiofrokost. Foto: TV2
Danser, programleder, komiker og musiker, men aldri talkshow-vert, før nå!

Torsdag debuterer han med sitt eget talksow; «Stian Blipp Show» på TV2. I P4s Radiofrokost ble han derfor utfordret til å introdusere seg selv i typisk talkshow-stil:

– Han har vært dårlig i magen hele uken, og egentlig i flere uker tilbake i og med at han skal ha premiere på sitt nye talkshow. Han holder på å drite i buksene folkens! Stian Blipp!


Ønsker seg tatovering
Heldigvis ser Blipp mange fordeler med at innspillingen skjer i på Verftet i hans egen hjemby, Bergen.

– Det som er så spesielt med Bergen er folket og de 250 regndagene i året. Disse gjør at vi blir så glad for det minste glimtet vi får av sola.

Og det er én ting til som står høyt på lista over det han elsker med Bergen.

– Jeg elsker Brann. Så høyt at jeg gjerne skulle tatovert «Brann» ett eller annet sted på kroppen, bedyrer Blipp.

Hadde det ikke vært for manglende plass og sosial aksept for den type motiv, hadde tatoveringen muligens vært et faktum. For forholdet til Brann har vært veldig tett, ettersom Blipps far en periode var trener for andrelaget.

– Jeg var med på hver eneste trening og gikk på sidelinjen og trikset og gjorde finter i håp om at spillerne en dag skulle si «Hvorfor spiller ikke han der på laget?», ler Blipp.

Saken fortsetter under bildet
Blipp
GUTTEDRØM: Stian Blipp drømte om å bli tatt ut til Branns fotballag da han var ungdom. Her fra da han deltok i kjendiskampen i fotball under Norway Cup 2015. Foto: NTB scanpixFotballhåpet ble sklitaklet ihjel
Selv om Stian Blipp alltid var overbevist om at det bare var et spørsmål om tid før han fikk plass på laget, var det dessverre en annen oppgave som i stedet ble hans; 

– Jeg ble han idioten.

Før i tiden ble det alltid vist videoklipp på storskjerm av spillerne før de kom inn på Brann stadion. De skulle jo selvsagt presenteres som supermenn, noe som medførte en noe kjedelig oppgave for Blipp.

– Jeg måtte alltid stille opp i disse klippene hvor stjernespillerne sklitaklet og knuste meg i hodeduell.

Stian Blipp Show har premiere på TV2 på torsdag med Thomas Hayes, kjent som «Skam-William», som gjest. Datarock blir fast husband i programmet.

Det skal ikke stå på energien til dette husbandet. #stianblippshow. @datarock_official

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)