ARTIG: Trond-Viggo har svaret på det aller meste.
ARTIG: Trond-Viggo har svaret på det aller meste. Foto: Hannah Kolås/P4
0:00 | 9:33
Trond-Viggo Torgersen er aktuell med spørreprogrammet «Hvorfor det?», der han må svare på alle mulige spørsmål fra publikum.

Inspirert av dette lot vi lytterne stille han akkurat de spørsmålene de ville, i tillegg til forskjellige spørsmål fra Kvinneguiden. Dette var noen av spørsmålene som kom fra lytterne:

«Har du noen sinne vært på et fly der det blir ropt "er det en lege om bord"?»

– Ja! Jeg småsov på et fly fra Kina til Norge. Så var det en som sa at det var en dårlig mann om bord, og spurte om jeg kunne hjelpe siden jeg var lege. Så fant jeg ut at mannen var veldig dårlig, og sammen med en kreftlege fra Malmö fant vi ut at han hadde hatt flere infarkt, forteller Trond-Viggo. 

Slutten på historien var at mannen ble frisk, og Trond-Viggo fikk 20.000 bonuspoeng fra SAS for å ha vært hyggelig og å ha vært våken hele natta.

«Når jeg ser meg i speilet ser jeg en gubbe på 65 år, men jeg føler meg som 25 - hvorfor er det sånn?»var et annet spørsmål fra en lytter.

Vi måtte også finne fram noen spørsmål fra Kvinneguiden. Her er noen av dem:

«Kan menn og kvinner være kun venner?»

«Hvor lenge kan man bo hjemme uten at det blir spesielt?»

«Hvorfor gjør kvinner så mange dumme ting?»

Hør alle de morsomme svarene fra Trond-Viggo i spilleren øverst i saken - der kan du også høre han prate om hans første kjærlighet, som inkluderer en sprø historie om neglelakk på tissen.. Flere saker

Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Flere kanaler