SAFTIG: Svinefileten ble perfekt stekt på Christers nye grill.
SAFTIG: Svinefileten ble perfekt stekt på Christers nye grill. Foto: P4
Hver fredag fram til sommerferien er det grillfest hos P4s Radiofrokost - og denne gangen vartet mat- og vinekspert Christer Berens opp med en nydelig svinefilet - grillet på sin flunkende nye grill!

Slik gjør du:

- 500 gram svinefilet bankes flat og krydres med 3 ss kryddersmør, 2 ss hakket persille og 2 ss kapers.
- Deretter rulles den sammen og bindes opp med hyssing.
- Dynkes med litt olivenolje, tørkede urter, salt og pepper.
- Grilles i 10 minutter på direktevarme og 10 minutter på indirekte varme.

Spektakulær lompe
I tillegg til den deilige svinefileten, kan du imponere gjestene med en ventepølse à la P4. Da er det viktig å gjøre følgende med lompene:

- Smør inn lompene med Crème fraîche, ketchup og sennep.
- Strø på ost og sprøstekt løk
- Grill til osten er gyllen

grill
NAM: Svinefilet og ventepølser à la P4! Foto: P4

marte christer
GRILLFEST: Christer Berens og Marte Kaasa Arntsen trosset regnværet. Foto: P4


Flere saker

Forebygging helt avgjørende Systematisk arbeid i hele kommunen er avgjørende for å hindre vold og overgrep. Torsdag 13.06 2019
Flere kanaler