Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Foto: NTB scanpix
"Sier ikke hvilket hotell men det var på Lillehammer for noen år siden jeg fant en brukt kondom inntil sengen da jeg skulle legge meg på kvelden!Fullt oppstyr i resepsjonen. Naturlig nok" - fortalte en lytter på sms. 


Etter en fuktig kveld på byen kan det jo også ende sånn:
"Etter en våt kveld på byen i Bergen våknet jeg til en uteligger som sov i badekaret, hadde visst hatt mye medfølelse med ham kvelden før. Husker ikke så mye av det."

"I Kambodsja fant jeg og moren min, oppe på er skap, en filmappe merket Interpool. Rapporten innholdt info om traficking i Asia. Var spennende oppdagelse, men vi la den pent på plass før vi forlot hotellet" -skrev Janne Beck Engebretsen fra Oslo. 

Varm seng er vel digg?
"Mannen er mye på reise, å en gang han kom sent og fikk kranglet seg til et rom husket han dagen ETTER at sengen var varm når han la seg.. ??? Tilbød et varmt bad og hellskrubb når han kom hjem......?"

Kanskje den ekleste historien?
"Hvitvinsflasken i minibaren var fylt med gammel urin blandet med vann. Veldig ekkelt!!!"

Flere av lytterne har hatt problemer med dyr på hotellrommet:
"Vi hadde mus på rommet i London. Vi fikk håndkle til å stappe under døra så den ikke kom inn igjen når vi etter en hard kamphadde klart å jage den ut." - skrev Trine.

"Fant en firfisle som løp rundt på veggen på et hotell i Tyrkia, spredde seg mer som panikk i familien.."

"Vi var på Gran Canaria og skulle inn på hotellrommet første gang. Da ser vi hvertfall 20 døde OG levende kakerlakker rundt på rommet.... Endte med at vi fikk nytt rom! :-)"

Engangsgrill på rommet er heller ingen lur idé:
"Har jobbet i hotell. Fant italiensk gjest som fyrte opp engangsgrill på rommet. Med de følgene det måtte få...full brannutrykning og evakuering av 150 gjester. Har også funnet en trio i heftig voksenlek ved hotellets nødutgang:)))"

Har du flere historier? Skriv de inn i kommentarfeltet under!

Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler