FANS: Marion og Geir Inge fra Steinkjer vant billetter for å se sin store helt Garth Brooks.
FANS: Marion og Geir Inge fra Steinkjer vant billetter for å se sin store helt Garth Brooks. Foto: Privat / Montasje / Shutterstock
Midt i frokosten fikk Marion Holm Gundersen fra Steinkjer telefonen hun virkelig hadde håpet på.

Hun og ektemannen Geir Inge vant nemlig P4 og P10 Countrys store Garth Brooks-konkurranse, hvor hovedpremien var en reise til Memphis, Tennessee for å se Garth Brooks live.

Den premien var helt perfekt for ekteparet, som er rett og slett er blodfans.
– Jeg har likt Garth Brooks siden jeg var 3 år, da jeg danset til musikken hans hjemme hos mor og far. Mannen min har alle CDene, så dette var helt perfekt, jubler en strålende fornøyd Marion.

Fikk nesten sett han i 2014
Paret fra Steinkjer har aldri sett den store helten live, men da de giftet seg i 2014 var det svært nærme, forteller Marion.
– Han avsluttet turnén dagen etter vi giftet oss, så vi rakk akkurat ikke å komme oss avgårde for å se han. Men det får vi nå, helt fantastisk sier Marion, som nå har hanket inn barnevakter til barna, slik at hun og ektemannen får reist avgårde til Memphis neste helg, for å se Garth Brooks i levende live.

De siste ukene har P4 og P10 Country hatt konkurransen gående, og over 40.000 meldte seg på konkurransen. I tillegg til reise og konsertbilletter får vinneren med seg 20.000 kroner i lommepenger.

Norges nye countrykanal P10 Country kan du høre her.

God tur til Marion og Geir Inge!

Flere saker

P4s Sommerturné
P4s Sommerturné Tirsdag 18.06 2019
Rekordfå unge jenter får barn
Rekordfå unge jenter får barn Tirsdag 25.06 2019
Flere kanaler