FANS: Marion og Geir Inge fra Steinkjer vant billetter for å se sin store helt Garth Brooks.
FANS: Marion og Geir Inge fra Steinkjer vant billetter for å se sin store helt Garth Brooks. Foto: Privat / Montasje / Shutterstock
Midt i frokosten fikk Marion Holm Gundersen fra Steinkjer telefonen hun virkelig hadde håpet på.

Hun og ektemannen Geir Inge vant nemlig P4 og P10 Countrys store Garth Brooks-konkurranse, hvor hovedpremien var en reise til Memphis, Tennessee for å se Garth Brooks live.

Den premien var helt perfekt for ekteparet, som er rett og slett er blodfans.
– Jeg har likt Garth Brooks siden jeg var 3 år, da jeg danset til musikken hans hjemme hos mor og far. Mannen min har alle CDene, så dette var helt perfekt, jubler en strålende fornøyd Marion.

Fikk nesten sett han i 2014
Paret fra Steinkjer har aldri sett den store helten live, men da de giftet seg i 2014 var det svært nærme, forteller Marion.
– Han avsluttet turnén dagen etter vi giftet oss, så vi rakk akkurat ikke å komme oss avgårde for å se han. Men det får vi nå, helt fantastisk sier Marion, som nå har hanket inn barnevakter til barna, slik at hun og ektemannen får reist avgårde til Memphis neste helg, for å se Garth Brooks i levende live.

De siste ukene har P4 og P10 Country hatt konkurransen gående, og over 40.000 meldte seg på konkurransen. I tillegg til reise og konsertbilletter får vinneren med seg 20.000 kroner i lommepenger.

Norges nye countrykanal P10 Country kan du høre her.

God tur til Marion og Geir Inge!
Flere kanaler