I samarbeid med
FREDAGSTACO: En god variant man kan kose seg med foran TV-en.
FREDAGSTACO: En god variant man kan kose seg med foran TV-en. Foto: P4
Chili con carne gratinert med ost
Til 4 personer

600 gram flatbiff eller mørbrad i strimler
1 hakket stor gul løk
2 ss tomatpuré
1 boks tomater
1 ss soyasaus
1 chili i skiver
1 boks kidneybønnner
1 boks mais
3 dl ferdigkokt ris
8 st tortillabåter (taco boats)
Nachos
Revet ost
Rømme
Pico de gallo (tomatsalat)
Guacamole


  • Sett ovnen på 200 grader
  • Salte og pepre kjøttet og stek det på høy varme i en stor jerngryte eller liknende. 
  • Tilsett løken etter at kjøttet har blitt godt brunet på alle sider (etter ca 3-4 minutter). Senk varmen og stek videre til løken er brunet, tilsett tomatpuré og soyasaus. Rør godt i gryten og tilsett tomatene og chili..
  • Kok i ca. fem minutter og tilsett bønner, mais og ris.
  • Fyll tortillabåtene med chili con carne. Knus nachos og strø over sammen med godt med reven ost.
  • Gratiner i ovnen til osten er gylden.

Server med guacamole, pico de gallo (tomatsalat) og rømme på toppen.

Flere saker

Høyere fartsgrense for rullestol Det blir lov å kjøre fortere med elektrisk rullestol. Onsdag 28.10 2020
Flere kanaler