I samarbeid med
SULTEN: Deilig fish and chips!
SULTEN: Deilig fish and chips! Foto: P4

Christer prøvde seg for første gang på luftfrityrkoker og lagde klassikeren fish and chips. Her er oppskriften:

Kutt opp poteter og eventuelle andre rotgrønnsaker i skiver i tykkelsen du vil ha. Legg dem inn i luftfrityrkokeren sammen med en spiseskje olje. Christer lot dem ligge i 10 minutter, men du kan også følge instruksene på din maskin.

Samtidig kan du begynne å tilberede fisken. Start med filetene, og legg dem i en skål med mel, så videre i en skål med egg og til slutt en skål med knust kavring eller brød. Her kan du også tilsette det krydderet du liker sammen med fisk.

Ta ut potene når programmet sier de er ferdige. Sett dem i ovnen på 180 grader for å holde varmen mens fisken friteres i 10 minutter.

Christer lagde også en dressing med creme fraiche, majones, sitron, persille og smakte til med salt og pepper. 

Enkelt og greit!


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler