Denne uken har Christer fått med seg hellefisk hele veien fra Lofoten. Han viser deg sine aller beste tilbredningstips Video: P4
Til 4 personer:

700 g hellefiskfilet
4 stk skrellede hvitløksfedd, delt i to
3 stk snittet vårløk
1 dl olivenolje
2 sitroner
12 stk cherrytomater
2 ss kapers
1 ts rosépepper

Slik gjør du:

- Sett ovnen på 180 grader, legg hvitløksfeddene i en ildfast form, og sett formen i ovnen, slik at den blir varm.
- Hell 2 ss olivenolje i formen, salt og pepre fisken og legg den i formen.
- Skvis sitronen over og hell over resten av oljen.
- Strø over vårløk, rosépepper, kapers og cherrytomater.
- Strø over litt salt og pepper.
- Sett inn i ovnen i ca 10-15 min. Fisken er ferdig når den begynner å flake seg. Ta ut hvitløken før du serverer.

Tips:

- Det er godt med friske urter på, som for eksempel rosmarin.

Flere saker

Håper å nå langt med demonstrasjon I kveld avholdes det en demonstrasjon for arbeidsavklaringspengene foran Stortinget. Onsdag 22.05 2019
Flere kanaler