• Christer del 1
    01.08.14
    02:52
    01.08.14
    02:52
  • Christer del 2
    01.08.14
    03:09
    01.08.14
    03:09
Dette trenger du (4 porsjoner):
700 gram rødspettefileter eller annen flatfisk
400 gram fersk løk med stilk
200 gram squash
300 gram tomater
200 gram fennikel
5-6 hakkete hvitløksfedd
1 dl olivenolje
150 gram smør
Salt og pepper
Friske urter. F. eks persille, diller kjørvel eller estragon.
En form plåt eller liknende som tåler sterk varme.

Slik gjør du det:
1. Sett utegrillen på svak varme eller ovnen på 125 grader
2. Hakk alle grønnsaker og legg i formen, hell over olivenolje og ca en teskje salt og en halv teskje pepper.
3. Rør om godt og sett formen på grillen
4. Etter fem minutter legges fisken oppe på grønnsakene, de filene som er tynne vikes dobbelt. Fordel smøret på fisken, bruk gjerne ostehøvel. Salte og pepper etter smak. Øk varmen til nesten fullt (200 grader i ovnen). Tilsett friske urter underveis. Steik i 6-7 minutter.

Flere saker

Alkoholfritt tar av
Alkoholfritt tar av Fredag 12.07 2019
Flere kanaler