I samarbeid med
NAM: Christer lagde ordenlig god Spagetti ala Capri!
NAM: Christer lagde ordenlig god Spagetti ala Capri! Foto: P4

Christer viser deg hvordan du lager deilig Spagetti ala Capri! 

Oppskriften til fire personer:

Dette trenger du til kjøttbollene:

400 gram kylling kjøttdeig

-         1 egg

-         2 fedd finhakket hvitløk

-         ½ finhakket gul løk

-         ½ dlkremfløte

-         1 tsk salt og litt nykvernet pepper

Blande alt godt sammen i en stor bolle rør med en sleiv i minimum et minutt slik at kjøttdeigen sitter sammen fint.

Lage små boller og stek i olje på lav varm til de nesten erferdigstekte

Dette trenger du til sausen:

-         1 boks hermetiske tomater

-         3 ss tomatpuré

-         1 fedd finhakket hvitløk

-         ½ hakket løk

-         1 hakket paprika

-         Salt og pepper

-         1 dl kremfløte

-         1-2 dl vann

-         1 buljongterning

-         2 stykk tykke røkte pølser delt i biter

Stek løk, og paprika sammen i litt olje til de blir gylden, tilsett hvitløk, tomatpuré og knuste tomater, kok opp og la den små putre litt, tilsett kremfløte, pølser og kyllingboller.

Kok ca 300 gram spagetti som er kuttet så  i tre, slik at spagettien blir ca. 6-7 cm lange.

Servering

Sil av spagettien uten at skylle den eller tilsette smør og rør inn den i gryten direkte slik at spagettien tar smak av sausen. Strø gjerne litt parmesan og persille over.


Flere kanaler